ru

Де зупинитися в Словаччинні?

Якщо ви батько, друг чи знайомий і захотіли відвідати словацького студента, але не знаєте, де переночувати – ця стаття для вас

Коли їдеш в іншу країну або місто як турист або в гості ще й з обмеженим бюджетом, перше, про що варто задуматися - як знайти житло подешевше, щоб не обдурили, близько до центру і бажано без тарганів. Ми поділимося з вами бюджетними та перевіреними варіантами, де зупинитись на ніч у різних містах Словаччини. А якщо не захочете слідувати нашим порадам, насамкінець залишаємо для вас кілька сервісів з пошуку житла.

Прешов

Гуртожитки Прешова пропонують кімнати для гостей. Забронювати житло можна написавши на email відділення з проживання [email protected]

Коштує 15 євро за добу за ліжко (не за номер).

Крім гуртожитку з доступних варіантів є 101 Penzión, де ціни починаються від 35 євро за ніч або, наприклад, Penzión Šariš за 27 євро.

Кошице

Якщо ви хочете зарезервувати житло в гуртожитку, то найкраще буде подивитися на сайті гуртожитків університету, вибираєте гуртожиток, в якому проживає студент, далі треба натиснути на viac informácii і написати мейл з проханням зарезервувати кімнату. Ціни від 25 євро за ніч.

Як альтернативні варіанти можна переглянути хостели у центрі міста, де ціни починаються від 40 євро за ніч.

Жиліна

У Жилін є кілька доступних варіантів для поселення в центрі міста. Наприклад, готель Slovakia, ціна від 30 євро за ніч. Або готель Slovan за 35 євро за ніч.

Братислава

Якщо ви шукаєте доступне житло в Братиславі, радимо звернути увагу на хостел Safestay, ціни від 25 євро за ліжко, знаходиться поблизу залізничного вокзалу та центру міста. Ще варіант хостел Patio, ціни від 30 євро за ніч у центрі міста.

Якщо ви хочете вибрати житло самостійно – скористайтеся сервісами Booking.com, де можна знайти житло на будь-який смак та за будь-яку ціну. А якщо вас цікавить приватне житло, наприклад оренда квартир – найкращим рішенням буде пошукати на Airbnb.com.

На що варто звернути увагу при пошуку та резервації житла:

-близькість до центра міста

-ціна/якість

-відгуки

У будь-якому випадку, сподіваємося, наші поради допоможуть вам знайти відповідний варіант, щоб добре провести час у Словаччині.

Анастасія Тушевська

Розпочни підготовку вже сьогодні

Залиш заявку і отримай свій персональний план вступу