ru

Марафон словацької мови

Прокачати свою словацьку за місяць цілком реально. Вчитися щодня у веселій формі можливо. Для цього ми вигадали цілий марафон. Переможе найсильніший

Добрий день, невпинно наближається останній місяць літа - серпень. Вже зовсім скоро вас чекає переїзд та адаптація в Словаччині. Щоб полегшити цей процес потрібно лише одне - впевнено почуватися в користуванні новою мовою.

Це можна реалізувати і веселим способом. А саме - ми запускаємо серпневий марафон словацької мови. Так-так, саме марафон. Вас чекає 31 день повторення забутого та вивчення нового у формі змагань з можливістю отримати призи. Для того, щоб краще зрозуміти, що вас чекає пропонуємо ознайомитися з детальною інформацією у вигляді питань-відповідей.

Що саме я зможу отримати на марафоні?

Що ж, ми дійсно постаралися та підготували широку програму і багато можливостей. Перше та найважливіше, марафон допоможе вам швидше підвищити рівень знань без особливої напруги. Вихідним документом для всіх учасників, які не пропускатимуть завдання та дійдуть до кінця, гарантовано стане офіційний сертифікат від ComeStudy та ECL на рівень вище від того, який ви матимете на початку. Окрім цього, ми підготували:

-закритий чат в телеграмі для усіх учасників

-завдання кожного дня 

-фідбек по виконанню кожного завдання

-накопичення балів та таблиця-рейтинг

-спікінг-клуби в рамках марафону

-інтерактивні відео- та аудіо завдання

-таблиці для повторення граматики

-щотижневі зустрічі для обговорення пройденого (словацькою)

-лише корисні завдання орієнтовані на лексику, що знадобиться в реальному житті

-призи за накопичені бали

Але як це буде відбуватися?

Дуже просто, після реєстрації ви потрапите в закритий телеграм-чат та вже першого серпня розпочнете займатися та змагатися. Адміністратор щодня надсилатиме детально розписане завдання на поточний день. Проходження завдань не займе у вас багато часу, адже для них знадобиться в більшості випадків лише телефон.

Окрім цього будуть онлайн-зустрічі (про них буде повідомлено завчасно), де будуть обговорюватися завдання, життєві теми та побутові ситуації різного рівня складності. Після цього ви виконуватимете потрібне та надсилатимете адміністраторові. За кожне завдання будуть бали. До кінця місяця таким чином ви виконаєте близько 40 завдань і не помітите, як відчуєте себе профі словаком.  

Завдання будуть орієнтовані на усі необхідні для життя та навчання типи: говоріння, слухання, письмо, читання з розумінням, граматика. Однак не завжди. Не завжди ваші відмінні знання допоможуть вам. Десь буде потрібно проявити креатив, десь швидкість, десь вміння домовитися та побудувати дружні стосунки з іншими марафонцями, що дозволить просунутися в рейтингу і учасникам з не найвищим рівнем.

Варто пам’ятати: щоб дійти до кінця та здобути омріяну перемогу, необхідно вчасно пройти всі дні та завдання.

Які завдання там будуть? Можете навести приклад?

Звісно. Розкривати усі завдання ми не будемо, але ви точно переглянете фільми та попрацюєте з відео та піснями, поговорите зі словацьким детективом, складете вірш, працюватимете на швидкість, напишете історію свого життя, відвідаєте тематичні спікінг-клуби, оціните роботу інших, розв’яжете декілька ребусів, пограєте у зіпсований телефон. Решту залишимо в таємниці. Але буде не менш захоплююче.

Для чого мені потрібні бали та скільки потрібно набрати для виграшу?

Бали потрібні для відслідковування вашого прогресу та виграшу призів. Ми не становимо верхньої межі, адже за різні завдання можна отримати різну кількість балів, деякі бали вам будуть давати ваші суперники, інколи бали можна втратити. Однак є мінімум балів, які необхідно набрати, щоб успішно пройти марафон - 100 балів, проте не панікуємо, це буде не важко, достатньо щодня заглядати в чат та бути активним. 

Усі бали будуть показані в таблиці-рейтингу, де ви зможете відслідковувати свою успішність.

Що я отримаю в разі перемоги?

Переможці будуть усі, адже кожен отримає сертифікат високого рівня, котрий стане в нагоді і під час навчання, і при пошуку роботи. Детальніше про можливості сертифікату та його вартість без проходження марафону можна прочитати на нашому сайті.

Однак, за перше місце ви маєте змогу отримати аж 100 євро!!!

За друге місце ви отримаєте профільні книжки по вашій спеціальності та робочий зошит, щоб поліпшити свою словацьку ще більше. За третє місце ви отримаєте спеціальні подарунки від ComeStudy. Усі учасники, що наберуть мінімум 100 балів, гарантовано матимуть таблиці з граматикою та лексикою та сертифікат про рівень та знання мови на рівень вищі від вашого актуального рівня. 

Що мені необхідно для проходження марафону?

  • зареєструватися за посиланням

  • внести оплату

  • мобільний телефон та комп’ютер 

  • інтернет

Все інше ви отримаєте в телеграм-чаті.

Вартість - 2000 грн.

Реєстрація та оплата за посиланням.

В разі виникнення будь-яких питань - звертайтеся до наших менеджерів.

Впевнені, що ви приєднаєтесь до нашої гри та із захопленням пройдете її разом з нами. Серпень - спекотний місяць і на марафоні буде не менш гаряче.

Анастасія Тушевська

Розпочни підготовку вже сьогодні

Залиш заявку і отримай свій персональний план вступу