ru

Середня освіта в Словаччині

Безкоштовна європейська освіта в школах, гімназіях, технікумах після 9-го классу. Залиш заявку і отримай консультацію.

Після закінчення дев'ятого класу. Ваша дитина може вступити до гімназії або коледжу Словаччини. Навчання у гімназії чи коледжі безкоштовне, триває 3-4 роки. За цей час дитина достатньо опанує словацьку мову, набуває спеціальності, адаптується до проживання в Словаччині. Середня освіта дозволить у майбутньому школяру легко вступити до словацького університету.

Школяр можете отримати як загальну освіту (гімназія або ліцей) і далі вступити до будь-якого університету в Словаччині, або отримати середню освіту та спеціальність (коледжі та спеціалізовані ліцеї).

З чого почати?

1. Головне - це визначитися зі спеціальністю, оскільки їхній перелік дуже великий. Ознайомитися з переліком усіх доступних шкіл та спеціальностей ви можете за посиланням.

Умови вступу в усіх школах різні, в деяких потрібно складати вступні іспити або співбесіду. Щоб вам було легше розібратися. З питання вибору спеціальності вас може проконсультувати наш менеджер.

Для того, щоб проконсультуватися, залиште заявку на сайті або зателефонуйте:

+38 073 162 29 09

+38 067 163 29 09

2. Одна з умов вступу до Словацької школи – це мати базовий рівень знання словацької мови. Ми комплексно організовуємо та супроводжуємо процес вступу. Всі наші школярі вивчають словацьку мову та готуються до вступних вимог з одним із наших репетиторів на онлайн заняттях. Перше пробне заняття безкоштовне, на ньому ви зможете познайомитися з вчителем, зрозуміти, як заняття проходять.

Для запису на безкоштовне пробне заняття залиште заявку на сайті або зателефонуйте:

+38 073 162 29 09

+38 067 163 29 09

Умови вступу після 9-го класу:

1. Вік – від 14 років.

2. Мати атестат після 9-го класу.

Поширені запитання:

1. Де мешкають школярі?

Діти віком від 14 років, які проходять навчання у словацьких школах, проживають у гуртожитках. У кожному блоці розташовані дві двотримісні кімнати, душ, раковина, туалет. Кожна кімната укомплектована набором меблів: ліжка, шафа, стільці, стіл, тумбочки. Кожна кімната закривається власним ключем, додатково зачиняються ще й двері самого блоку. У кожному блоці є своя кухня, яка має електроплиту, холодильник. Після закінчення семестру та початку офіційних канікул гімназисти зобов'язані залишити територію гуртожитку на весь період канікул.

2. Чи безпечно навчатися у Словаччині дитині?

У школярів є порядок дня. У гуртожитку за кожною групою закріплені вихователі, які стежать за порядком та чергують і вночі та вдень. Строго контролюється пропускний режим та відвідування, тому хвилюватися за безпеку дітей жодних причин.

Якщо гімназист не збирається йти на заняття, йому обов'язково поставить питання чому? І обов'язково повідомлять відповідальну особу, яка несе повну відповідальність за дитину на території Словаччини. Така людина зазвичай має довіреність від батьків гімназиста і уповноважена від їхньої особи контролювати процес навчання, а також несе відповідальність за неповнолітнього гімназиста.

3. Де харчуються школярі?

Харчуються школярі у шкільних їдальнях, які знаходяться поблизу загальножиття. Харчування за схемою сніданок-обід-вечеря. Харчування коштує приблизно 100 євро на місяць.

4. Приблизні витрати школяра на місяць?

- гуртожиток – 50-150 євро на місяць. Оплата зазвичай відбувається за кожний місяць окремо. (інколи діти доплачують за Інтернет чи стірки)

- харчування до - 100 євро на місяць

- мобільний Інтернет - 5-10 євро на місяць

- проїзний (За бажанням)

- страховка – 45 євро на місяць

- Під час навчання діти можуть ходити на всякі гуртки при школі (більшість безкоштовно, але деякі платні).

- Діти повинні здавати гроші на книги чи потреби класу - це сума від 30-120 євро на рік і залежить від школи.

- Також дітей під час року водять на екскурсії або вони їдуть класом кудись на це батьки теж повинні виділяти кошти (але це не обов'язково).

 

Скільки коштують ваші послуги?

Для вашої зручності, ми включили всі витрати на оформлення документів і вивчення мови в одну фіксовану вартість. Вам не доведеться платити додатково.

Загальна вартість послуг

1500 € (01.06.2022 - 01.02.2023)

1600 € (01.02.2023 - 01.06.2023)

Вартість фіксується підписанням договору. Чим раніше ви заключаєте договір, тим вигідніша ціна.

Порядок оплати: Оплата ділиться на 3 платежу на протязі всього періоду співпраці:

1.На момент початку співпраці при підписанні договору 300 євро 20%

2.На момент подачі документів до університету 450 євро 30%

3.При приїзді на місце і поселенні в гуртожиток. 750 євро 50%

Детальніше про ціну наших послуг ви можете дізнатися за посиланням.

Для отримання більш детальної консультації, прикладів документів та індивідуального плану вступу залиште заявку на нашому сайті або телефонуйте:

+38 073 162 29 09

+38 067 163 29 09

Володимир Садиков

Розпочни підготовку вже сьогодні

Залиш заявку і отримай свій персональний план вступу