ru

Де шукати відгуки про ComeStudy?

У цій статті ми розповімо та покажемо де читати відгуки про співпрацю з нами.

Відгуки — це один з найефективніших інструментів в широкому арсеналі маркетингу. Але навіщо писати відгуки? Завдяки відгукам формується думка цільової аудиторії про бренд, можна дізнатися потрібну інформацію про досвід співпраці з компанією з іншими клієнтами, позитивні або ж негативні випадки, детальну і конструктивну оцінку, рекомендації з реальними емоціями.

СomeStudy – словацько-український освітній центр. Ми є офіційними представниками словацьких університетів в Україні. Організовуємо ваш вступ від першого телефонного дзвінка до відвідування першої лекції.

То де ж шукати відгуки про нас?

По-перше, це особисті відгуки клієнтів, які вже мали змогу скористатися нашими послугами. Ми завжди відкриті до будь-яких прохань, а тому за потреби можемо надіслати контакти тих, з ким співпрацювали. Зв’язавшись з ними, Ви маєте можливість отримати незалежну та суб’єктивну оцінку нашої компанії, вже безпосередньо від тих, хто вже мав досвід співпраці з нами.

FACEBOOK

По-друге, навіть за умови, що Ви не є користувачем цієї соціальної мережі, можете переглянути вже існуючі відгуки. Понад 50 людей вже встигли поділитися досвідом співпраці з нами. Хутчіш переходь за посиланням і переглядай всі відгуки, які залишили наші клієнти. Інша можливість –  ввести в пошуковому полі «ComeStudy» і вже на сторінці компанії знайти відповідний розділ «ВІДГУКИ».

INSTAGRAM

Instagram – ще одна соціальна мережа, де ми активно комунікуємо з аудиторією наших потенційних клієнтів. За цим посиланням можна знайти нашу офіційну сторінку. Нижче показуємо, що в актуальних stories, буквально в декілька кліків, маєте можливість переглянути відгуки, залишені нашими клієнтами.

GOOGLE

Також якщо звернутись до, всім відомого, пошуковика Google і написати «ComeStudy», то цілком реально потрапити (ні, на жаль, не в Хогвартс) на наш офіційний сайт. Ну або ось за цим посиланням. Саме тут, у розділі «Про нас» ви можете знайти інформацію про людей, які працюватимуть з вами та про розвиток ComeStudy. Плюс, варто вам ввести в рядок пошукача нашу назву, не переходячи на сайт, ви одразу побачите - опис нашої фірми, фото, а ще нижче такі бажані коментарі. І так, знову залишаємо посилання.

Пам’ятайте: кожний, хто просить, одержує; той, хто шукає, знаходить; і тому, хто стукає, відчиняють. А поки слідкуйте за нашими соціальними мережами, де ми розповідаємо про навчання в Словаччині, а також сайтом, де можете знайти багато корисної інформації: від детального опису словацьких університетів до нашого мовного курсу. Хутчіш!

Олександр Андрущенко

Розпочни підготовку вже сьогодні

Залиш заявку і отримай свій персональний план вступу